Méz rendelés fizetési és szállítási feltételei

A vásárláskor vedd figyelembe, hogy a webshopon keresztül jelenleg csak magyarországi címre áll módunkban csomagot kézbesíteni. Ha a megrendelésedet külföldre szeretnéd kérni, akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal..

Az alábbi módon kérheted a kiszállítást:

GLS Futárszolgálat – A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk.

A házhozszállítás díja Magyarországon egységesen: 1350 Ft

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. Amennyiben a termék elérhető, a rendelést követő 1 – 3 munkanapon belül kerül a futárszolgálatnak átadásra. Az átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után kerül a futárszolgálatnak átadásra a csomagod.  Abban az esetben, ha a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a további egyeztetés érdekében.

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget tüntesd fel kiszállítási címként. Amennyiben a GLS az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Azonban, ha az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja logisztikai partnerünkhöz. Fontos, hogy a kiszállításkor a csomagot tételesen ellenőrizd és ha minden rendben van, az átvételi elismervényt írd alá. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni.

Kiemelt akciók, ünnepi időszak idején megnövekedhet a szállítás idő, várhatóan 20 munkanap alatt szállítjuk a megrendeléseket. 

GLS ügyfélszolgálat elérhetősége:
Munkanapokon: 8.00-20.00 

Telefon: (+36 29) 88 66 70
E-mail: info@gls-hungary.com

A GLS ügyfélszolgálatánál hivatkozz a csomagszámodra és a nevedre.

Jelenleg az alábbi fizetési módokat választhatod webáruházunkban:

  • Bankkártyás fizetés
  • Átutalás
  • Utánvét
  1. Bankkártyás fizetés
Webáruházunkban leadott rendeléseteket lehetőségetek van kényelmesen bankkártyával kifizetni. Honlapunkon a Paylikebiztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét. Biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a Paylikefizetőfelületére, így a fizetés közvetlenül a Paylikeáltal üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruházunk oldalán.

Az áruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést semmilyen módon nem nyerhet.

  1. Átutalás

A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt, a rendelés leadását követően átutalással is kifizetheted. A közlemény rovatban tüntesd fel a rendelésszámod, amely a # jelet követő 5 számjegyű kód. Ha leadod a rendelést, a következő oldalon látni fogod a szükséges banki adatokat, amelyeket e-mailben is elküldünk. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, csak belföldi szállítási cím esetén.

Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

Számlatulajdonos: Nagy Katalin Eszter E.V.

Pénzintézet: Erste Bank Hungary Zrt.

Számlaszám: 11600006-00000000-35053594

IBAN: HU27 1160 0006 0000 0000 3505 3594
SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB

Azokat a megrendeléseket, amelyek ellenértékét 8 munkanapon belül nem teljesítik, rendszerünk automatikusan törli.

2. Utánvét

Az utánvét díja a csomag méretétől függetlenül: 1950 Ft. 

Az utánvéttel történő fizetés választásánál a szállítást végző futárnak kell kiegyenlíteni az áru ellenértékét a megrendelésed átvételével egyidejűleg. 

Close Menu
×
×

Cart