Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mi az, hogy termelői fajtaméz és kézműves méz?

A fajtamézek azok a mézek, amelyeket a méhektől nyersen elveszünk a kaptárból, semmiféle egyéb eljárást nem végzünk a mézzel.
A kézműves mézek alapjai a termelői fajtamézek. Ezek jellemzően ágyasmézek melyeket keverünk gyümölcsökkel/ gyógynövényekkel/fűszerekkel/zöldségekkel, így egy újabb dimenziót adva a méz eredeti ízének. Kézműves mézeinket célszerű hűtőszekrényben tárolni.

Mikor kapom meg a terméket?

 A megrendelés kifizetésétől számított 2-3 munkanapon belül történik. Kivéve, amennyiben több időre van szükségünk a megrendelés teljesítéséhez, ez esetben mindenképp küldünk értesítést a csomag kiszállításának várható időpontjáról.

Megvásárolhatom a terméket személyesen?

Természetesen. Székhelyünkön előre egyeztett időpontban, vagy a piaci részvételeinken. Utóbbi esetben lehetséges az előrendelés leadása is.

Mikor és hova mentek piacra?

Minden hónapban jelen vagyunk Miskolcon, Egerben és Budapesten, de a legjobb, ha követsz minket facebook oldalunkon, ahol a közelgő eseményeinről posztolni szoktunk. 

Hogyan tudok mézeket kóstolni?

A koronavírus járvány miatt átmenetileg nincs lehetőség mézkóstolásra!

Hogyan tudok fizetni?

Online előre utalással és készpénzben (utánvéttel). A piacokon készpénzzel és bankkártyával. A részletes tájékoztatót itt találod.

Hogy jut el hozzám a mézetek?

Legfőbb szállítási partnerünk a GLS. A részletes tájékoztatót itt találod

Close Menu
×
×

Cart