Méhviasz gyertyák

A Mr. Méz méhviasz gyertyák 100% méhviaszból készülnek hozzáadott anyagok nélkül. Minőségi gyertyáink javítják és tisztítják az otthon levegőminőségét. Gyertyáinkat teljes joggal illetjük a kézműves jelzővel, hiszen egytől egyig kézzel készített magyar termékek! A termékek között az egyszerű, letisztult stílus ill. a játékos, aranyos formavilág uralkodik. A termékpaletta évszakonként bővül és változik.

Kézműves gyertyáink jelenleg nincsenek készleten. Kérjük gyere vissza később!

  Ha te szeretnéd elkészíteni a saját magad által megálmodott méhviasz gyertyát, arra is van lehetőség. Nálunk a legjobb minőségű tiszta méhviaszlapokból vásárolhatsz és kedved szerint öntheted, hengerelheted, formázhatod a gyertyád. Ez egy nagyon jó kézzel készített ajándék ötlet is lehet egy számodra kedves személy meglepetésére. 

  Ha bővebb információkat szeretnél arról, hogyan készítsd el a méhviasz gyertyát otthon saját kezűleg, látogasd meg blogcikkünket, ahol részletesen leírjuk a megfelelő lépéseket. 

  Ha pedig te is elkészítenél magadnak egy szuper testvajat méhviasszal, akkor pedig nézd meg a Mr. Méz videóját ide kattintva

  Close Menu
  ×
  ×

  Cart