Virágpor alkalmazása külsőleg

Egy új szövetségesre találtál az idő ellen folytatott harcban, hogy a bőröd minél egészségesebben és ragyogóbban tartsd az évek múlásával is. Ez a szövetséges nem más, mint a nyers virágpor, ami magas tápanyagértékének köszönhetően a szuperélelmiszer besorolást kapta. Ez a szuperélelmiszer ugyanis nemcsak belsőleg van jótékony hatással a szervezetre, hanem külsőleg alkalmazva is természetes úton kényezteti a bőrt. Dr. Lars-Erik Essen, svéd dermatológus szerint a virágporban található magas nukleinsav koncentráció lehetővé teszi a sejtek megújulásának stimulálását. Többek között számos aknéban szenvedő páciensén alkalmazta sikeresen terápiáját.

Öregedéslassító

A nyers virágpor használatával bőrünk fiatalabb, egészségesebb és kisimultabb lesz. A virágpor amellett, hogy tisztítja a bőrt és felveszi a harcot a pattanásokkal szemben, öregedésgátló hatással is bír, mivel segít megsemmisíteni a káros szabadgyököket. Magas nukleinsav tartalmának köszönhetően megelőzi a sejtek korai öregedését és stimulálja az új bőrszövetek növekedését. Védelmet biztosít a dehidratációval szemben és új éltet varázsol a száraz bőrbe, enyhíti a ráncokat és serkenti a bőrsejtek vér ellátását. Amikor a virágport felkenjük az arcunkra és az beszívódik bőrünkbe, automatikusan táplálja a sejteket és a bőr alatti szöveteket. Hidratáló hatással bír a száraz bőrre és a segít a ráncok elhalványításában.

Hajápolás

Már önmagában napi egy teáskanálnyi virágporral annyi tápanyagot viszünk be a szervezetünkbe, hogy a haj és a köröm egészségét is megalapozzuk vele. Azonban ha még biztosabbra akarunk menni, azt ajánljuk, hogy a samponunkba keverjünk egy teáskanálnyi nyers virágport és pár csepp citromlevet. Ha a hajmosás előtti este a virágport feloldjuk egy kis vízben, akkor még jobb állagban tudjuk ezt a pépet a samponhoz keverni, de ez a lépés kihagyható. A sampont aztán a szokásos módon alkalmazzuk és végül élvezzük az egészséges hajkoktél áltat elért eredményt.

Egy szó, mint száz a virágpor nemcsak belsőleg való alkalmazásra kíváló, de külsőleg is érdemes alkalmazni, mert a benne található magas tápanyagtartalom a bőrre öregedésgátló hatással bír, mindemellet táplálja, felfrissíti a bőrt.

Használj kozmetikumként olyan anyagokat, amiket szívesen meg is ennél!


Nézd meg a nyers virágpor külső alkalmazásáról szóló kisvideónkat: 

 

Close Menu
×
×

Cart